James' Bistro & Bar

James’ Menukaart

Voorgerecht

  • James' Selectie
    16,5
    proeverij van diverse voorgerechten
  • ‘Carpaccio’ James’ style
    12,5
    uit eigen keuken met flame roasted pesto, parmesan en frisse vinaigrette
  • Broodplank
    6,5
    breekbrood gemaakt door de Groot Bakkerij, met smeersels het deeg voor dit brood wordt gemaakt met de bierbostel uit James’ Brewery.
    No Waste, vezelrijk en smaakvol.
  • Chef’s soep
    7,5
    afhankelijk van het seizoen, aanbod en inspiratie, vraag de bediening
  • Gambapannetje
    12,5
    gemarineerde Gambas met mediterraanse groenten en kruiden, geserveerd in een pannetje
  • Huisgerookte forel
    12,5
    met knolselderijsalade, mierikswortelsaus en aardappelkrokantjes
  • James’ Bruschetta (v)
    10
    cherry tomaten, flame grilled sweet peach en balsamico
  • Vitello Tonnato
    12,5
    flame roasted kalfsfvlees, dungesneden, met tonijnmayonaise en krokante kappers

Salades

  • Carpaccio salade
    15
    met pesto, Grana Padano en broad beans
  • Salade Niçoise (v)
    15,5
    met tonijn, ansjovis, haricots verts, zachtgekookt ei en croutons
  • Geitenkaas Salade 15
    15
    geitenkaas, mango, zongedroogde tomaten en balsamico
  • BBQ steak Salade
    17
    frisse sla, tomaat, komkommer en rode ui, James’ steaksaus en reepjes gegrilde steak

Hoofdgerechten

Geserveerd met verse frieten en Brander mayo.

  • James’ tender steak
    29
    malse biefstuk geserveerd met gebrande whisky bourbonsaus
  • Bbq extravaganza
    37
    alles van de fire pit! Chef’s gulle verrassing
  • Rib roast
    23
    300 gram gelakte varkensrib met James’ honeyglace en tijmjus
  • Dagspecialiteit
    27,5
  • Zeebaars
    26
    van de fire pit, tagliatelle, parmesan, tuinkers, tomatensalsa
  • Oosters gemarineerde Portobello’s (V)
    19
    gegrild, met glasnoodles en seizoensgroente
  • Knolselderijsteak
    19,5
    mediterraans gemarineerde knolselderij en misosaus

James’ meatlovers

Het dagelijkse aanbod van onze slager en onze dry aged kast. We presenteren u graag onze topstukken selectie. Vraag de bediening.

De meatlovers specials worden geserveerd met met een bourbonsaus, rodewijnjus, James’ steaksaus, geroosterde groenten en frieten.

In James’ Bistro staan twee Dry -Agers

Het dry aged rundvlees dat wij serveren uit onze rijpingskasten is afkomstig van lokale Holstein Dubbeldoel runderen uit de noordelijke provincies.

Het Holstein ras wordt na een carrière als melkkoe gebruikt als vleeskoe, vandaar de naam ‘dubbeldoel’.

Dry – agen zorgt voor botermals vlees met een prachtige, intense smaakbeleving.

Deze langzame manier van rijpen geeft het vlees zijn fijne structuur en intense, notige smaak.

Erbij

Genoeg om te delen.

  • Parmesan friet met truffelmayo
    4,5
  • Zoete aardappelfriet met chipotlemayo
    4,5
  • Geroosterde groenten van de firepit
    4,5
  • James’ smoked potato salad
    4,5
    onze eigen aardappelsalade

Kindermenu

Het kindermenu wordt geserveerd met friet, mayo, ketchup en appelmoes

  • James’Junior Lounge menu
    15
    Tot en met 14 jaar. Kies een hoofdgerecht uit het grote James’ Menu en wij maken een aangepaste portie voor je.
  • Pirate plate
    1,5
    Je krijgt bestek, een bord, appelmoes en sausjes. De rest pak je van het bord van je ouders.
  • Stoplicht limonade
    4
    3 glaasjes limonade op een rij
  • Spaghetti Bolognese
    8
  • Kibbeling
    8
  • Kipnuggets en minifrikandel
    8
  • Spare-ribje
    8
  • Kinderijs
    7,5

James’ evergreens

  • Spareribs ‘n wings
    26
    gemarineerd, gerookt, slow-cooked, fingerlicking gelakte dikke spareribs en hard-grilled kippenvleugels, met gerookte aardappelsalade en diverse sauzen
  • Coq au vin
    22
    halve boerderijkip gegrild, met groenten en rodewijnjus geserveerd in een heet pannetje
  • Saté ayam bakar
    20
    geroosterde saté van kippendij, pindasaus, atjar, knapperige uitjes en kroepoek met pindasaus

Dessert

  • Kees’ kaasselectie
    16,5
    en keuze uit culinaire wereldkazen, lokaal hier uit La Provence! De affineuze keuze van Kees!
    - met een glas tawny port 20,5
    - met een glas Late Bottled Vintage Port 23,5
  • S’mores
    8.5
    Hét kampvuurdessert! Marshmellows, chocola, graham cracker en ijs van mango en passievrucht
  • Ananas van de grill
    8,5
    limoenijs, parfait van kokos, rice crisps
  • Banana split
    8,5
    James’ style; warm van de grill, met gezouten caramelsaus, chocoladesaus, vanilleijs
  • Dame Blanche
    8,5
    vanille ijs, slagroom, chocobrownie, warme chocoladesaus

Voedselallergie of intolerantie? We helpen u graag!