James' Bistro & Bar
James’ Menukaart
Voorgerecht
James' Selectie
16,5proeverij van diverse voorgerechten‘Carpaccio’ James’ style
12,5uit eigen keuken met flame roasted pesto, parmesan en frisse vinaigretteBroodplank
6,5breekbrood gemaakt door de Groot Bakkerij, met smeersels het deeg voor dit brood wordt gemaakt met de bierbostel uit James’ Brewery.
No Waste, vezelrijk en smaakvol.Chef’s soep
7,5afhankelijk van het seizoen, aanbod en inspiratie, vraag de bedieningGambapannetje
12,5gemarineerde Gambas met mediterraanse groenten en kruiden, geserveerd in een pannetjeHuisgerookte forel
12,5met knolselderijsalade, mierikswortelsaus en aardappelkrokantjesJames’ Bruschetta (v)
10cherry tomaten, flame grilled sweet peach en balsamicoVitello Tonnato
12,5flame roasted kalfsfvlees, dungesneden, met tonijnmayonaise en krokante kappers
Salades
Carpaccio salade
15met pesto, Grana Padano en broad beansSalade Niçoise (v)
15,5met tonijn, ansjovis, haricots verts, zachtgekookt ei en croutonsGeitenkaas Salade 15
15geitenkaas, mango, zongedroogde tomaten en balsamicoBBQ steak Salade
17frisse sla, tomaat, komkommer en rode ui, James’ steaksaus en reepjes gegrilde steak
Hoofdgerechten
Geserveerd met verse frieten en Brander mayo.
James’ tender steak
29malse biefstuk geserveerd met gebrande whisky bourbonsausBbq extravaganza
37alles van de fire pit! Chef’s gulle verrassingRib roast
23300 gram gelakte varkensrib met James’ honeyglace en tijmjusDagspecialiteit
27,5Zeebaars
26van de fire pit, tagliatelle, parmesan, tuinkers, tomatensalsaOosters gemarineerde Portobello’s (V)
19gegrild, met glasnoodles en seizoensgroenteKnolselderijsteak
19,5mediterraans gemarineerde knolselderij en misosaus
James’ meatlovers
Het dagelijkse aanbod van onze slager en onze dry aged kast. We presenteren u graag onze topstukken selectie. Vraag de bediening.
De meatlovers specials worden geserveerd met met een bourbonsaus, rodewijnjus, James’ steaksaus, geroosterde groenten en frieten.
In James’ Bistro staan twee Dry -Agers
Het dry aged rundvlees dat wij serveren uit onze rijpingskasten is afkomstig van lokale Holstein Dubbeldoel runderen uit de noordelijke provincies.
Het Holstein ras wordt na een carrière als melkkoe gebruikt als vleeskoe, vandaar de naam ‘dubbeldoel’.
Dry – agen zorgt voor botermals vlees met een prachtige, intense smaakbeleving.
Deze langzame manier van rijpen geeft het vlees zijn fijne structuur en intense, notige smaak.
Erbij
Genoeg om te delen.
Parmesan friet met truffelmayo
4,5Zoete aardappelfriet met chipotlemayo
4,5Geroosterde groenten van de firepit
4,5James’ smoked potato salad
4,5onze eigen aardappelsalade
Kindermenu
Het kindermenu wordt geserveerd met friet, mayo, ketchup en appelmoes
James’Junior Lounge menu
15Tot en met 14 jaar. Kies een hoofdgerecht uit het grote James’ Menu en wij maken een aangepaste portie voor je.Pirate plate
1,5Je krijgt bestek, een bord, appelmoes en sausjes. De rest pak je van het bord van je ouders.Stoplicht limonade
43 glaasjes limonade op een rij
Spaghetti Bolognese
8Kibbeling
8Kipnuggets en minifrikandel
8Spare-ribje
8Kinderijs
7,5
James’ evergreens
Spareribs ‘n wings
26gemarineerd, gerookt, slow-cooked, fingerlicking gelakte dikke spareribs en hard-grilled kippenvleugels, met gerookte aardappelsalade en diverse sauzenCoq au vin
22halve boerderijkip gegrild, met groenten en rodewijnjus geserveerd in een heet pannetjeSaté ayam bakar
20geroosterde saté van kippendij, pindasaus, atjar, knapperige uitjes en kroepoek met pindasaus
Dessert
Kees’ kaasselectie
16,5en keuze uit culinaire wereldkazen, lokaal hier uit La Provence! De affineuze keuze van Kees!
- met een glas tawny port 20,5
- met een glas Late Bottled Vintage Port 23,5S’mores
8.5Hét kampvuurdessert! Marshmellows, chocola, graham cracker en ijs van mango en passievruchtAnanas van de grill
8,5limoenijs, parfait van kokos, rice crispsBanana split
8,5James’ style; warm van de grill, met gezouten caramelsaus, chocoladesaus, vanilleijsDame Blanche
8,5vanille ijs, slagroom, chocobrownie, warme chocoladesaus
Voedselallergie of intolerantie? We helpen u graag!