James’ Groepen

Dinerarrangementen

*** James’ Choice ***
Speciaal voor groepen vanaf 12 personen, serveert James’ een twee of drie gangen keuzemenu. Een diner voor een vaste prijs per persoon, geserveerd met friet en salade. Uw gasten hebben keuze uit een vis, vlees of vegetarisch gerecht.
 • Drie gangen menu € 48,5 p.p.

  Dit arrangement bestaat uit een proeverij van voorgerechten, een keuze van hoofdgerechten en een dessert du chef.

 • Twee gangen menu € 38,5 p.p.

  Dit arrangement bestaat uit een proeverij van voorgerechten en een keuze van hoofdgerechten.

*** James’ Firepit Special ***
Voor groepen vanaf 12 personen. Een Sharing-diner voor een vaste prijs per persoon, geserveerd met friet, gegrillde groenten en salade. Het voorgerecht en het hoofdgerecht wordt op planken geserveerd om te delen. Er liggen vlees-, vis- én vegetarische gerechten op de planken
 • James' Firepit special € 62 p.p.

  Proeverij van voorgerechten, James’ BBQ extravaganza; alles van de firepit!, vlees, vis én vega. Afsluitend dessert du chef.

*** James’ walking dinner ***

Wel culinair genieten, maar geen formele lange zit? Denk eens aan ons walking dinner. In diverse rondes serveren we kleine gerechtjes, uw gasten bewegen vrij door de ruimte, staan aan een statafel of zitten aan een tafel. Er ontstaat een gezellige informele sfeer waar iedereen contact met elkaar kan maken. Ondertussen worden de gasten verwend met culinaire hoogstandjes die staand gegeten kunnen worden. Vanaf 30 personen, niet mogelijk op vrijdag of zaterdag.

 • Vijf gangen menu 55 p.p.
 • Zes gangen 
menu 65 p.p.
 • Zeven gangen 
menu 75 p.p.